.

.

.


Seuraa meitä Instagramissa!


Tervetuloa uudelle kaupalle ihastelemaan ja tekemään löytöjä!

Osoite on: Lamminraitti 22 B, 16900 Lammi. Pihassa on parkkitilaa, tai voit tulla kävellen S-marketin parkkikselta kauppareissun yhteydessä. Sisäänkäynti (esteetön) kaupalle on rakennuksen takaa, kyltit opastavat.

Olemme avoinna: to-pe 11-17, la 10-14


Ostamme! Perikuntien jäämistöt, muutosta ylimääräiseksi jääneet tavarat, konmarituksen tuotokset; isot ja pienet tavaraerät ja huonekalut. Tuo näytille, laita viestiä tai soita, jos haluat myydä meille ylimääräiset tavarasi! 

Valikoimastamme löytyy tällä hetkellä mm. nämä herkut! Jos haluat ostaa jotain, laita viestiä. Pyrin poistamaan myydyt pian, mutta kuvissa voi olla jo uuden kodin löytäneitä. Postitus onnistuu pienille tavaroille.

Tavaroiden toimitus postitse:

Postitamme tavaroita mikäli se vain on mahdollista; huonekalut ja muut isommat on noudettava kaupalta. Pienin toimitettava tilaus 25€ + postikulut. Noudosta voidaan sopia joustavasti! Postitettavien kohdalla maksat tavaran ensin tilillemme, ja kun maksu näkyy, viemme paketin postiin. Postikulut Postin ja Matkahuollon hinnaston mukaisesti. Emme toimita postiennakolla.

Katso myös Facebook sivumme sekä Instagram

We buy and sell antiques and vintage items. If you see anything interesting here on our website, please contact us with e-mail or by telephone.