.

.

.


Seuraa meitä Instagramissa ja Facebookissa


Ostamme! Hyväkuntoisia huonekaluja, vanhoja tavaroita ja astioita. Teemme myös kuolinpesien tyhjennyksiä. Tuo näytille, laita viestiä tai soita, jos haluat myydä meille ylimääräiset tavarasi. 

Instagramissa ja Facebookissa paljon lisää myynnissä olevia tuotteita, joten näitä kanavia kannattaa seurata!

Jos haluat ostaa jotain, laita viestiä sivun alalosassa olevalla lomakkeella. Pyrimme poistamaan myydyt pian, mutta kuvissa voi olla jo uuden kodin löytäneitä. Osa sijaitsee varastossa (mainittu kuvatekstissä), kysy etukäteen jos näitä haluat nähdä. Postitus onnistuu pienille tavaroille.


Voit laittaa meille viestiä tavaroista alla olevalla lomakkeella! Muista lisätä sähköpostiosoitteesi, jotta voimme vastata viestiin 🙂

Tavaroiden toimitus postitse:

Postitamme tavaroita mikäli se vain on mahdollista; huonekalut ja muut isommat on noudettava kaupalta. Noudosta voidaan sopia joustavasti! Postitettavien kohdalla maksat tavaran ensin tilillemme, ja kun maksu näkyy, viemme paketin postiin. Postikulut Postin ja Matkahuollon hinnaston mukaisesti. Emme toimita postiennakolla.

Katso myös Facebook sivumme sekä Instagram

We buy and sell antiques and vintage items. If you see anything interesting here on our website, please contact us with e-mail or by telephone.