.


Antiikki Aitta


Tervetuloa uudelle kaupalle ihastelemaan ja tekemään löytöjä! Osoite on: Lamminraitti 22 B, 16900 Lammi. Meidän pihassa on parkkitilaa, tai voit tulla kävellen S-marketin parkkikselta kauppareissun yhteydessä. Sisäänkäynti (esteetön) kaupalle on rakennuksen takaa, kyltit opastavat. Olemme avoinna:

Ma: 11-17 
Ti: suljettu
Ke: suljettu
To: 11-17 
Pe: 11-17 
La: 10-14 
Su: suljettu
 

Ostamme! Perikuntien jäämistöt, muutosta ylimääräiseksi jääneet tavarat, konmarituksen tuotokset; isot ja pienet tavaraerät ja huonekalut. Tuo näytille, laita viestiä tai soita, jos haluat myydä meille ylimääräiset tavarasi! 

Valikoimastamme löytyy tällä hetkellä mm. nämä herkut! Jos haluat ostaa jotain, laita viestiä. Pyrin poistamaan myydyt pian, mutta kuvissa voi olla jo uuden kodin löytäneitä. Postitus onnistuu pienille tavaroille.

Ostamme ja myymme monenlaista vanhaa tavaraa; kodinirtainta, keittiötavaraa, huonekaluja, autotallitavaraa, yms. yms. Tyhjennämme ja ostamme myös kuolinpesiä ja muita isoja eriä Lammilta ja lähialueelta. Otamme lahjoituksena vastaan monenlaista käyttökelpoista, siistiä ja ehjää tavaraa. Soita ja kysy lisää mikäli sinulla on tavaraa josta haluat päästä eroon.

Tavaroiden toimitus postitse:

Postitamme tavaroita mikäli se vain on mahdollista; huonekalut ja muut isommat on noudettava kaupalta. Noudosta voidaan sopia joustavasti! Postitettavien kohdalla maksat tavaran ensin tilillemme, ja kun maksu näkyy, viemme paketin postiin. Postikulut Postin ja Matkahuollon hinnaston mukaisesti. Emme toimita postiennakolla.

Katso myös Facebook sivumme sekä Instagram

We buy and sell antiques and vintage items. If you see anything interesting here on our website, please contact us with e-mail or by telephone.