Antiikki Aitta

 

Pieni wanhan tawaran kauppamme sijaitsee saman katon alla Pesulan kanssa, olemme sulassa sovussa samaa puulaakia. Löydät meidät Lammin keskustasta liikenneympyrän kupeesta, K-markettia vastapäätä, n. 50m Lahden suuntaan.

 

Kauppa on avoinna:
ma-to 9-16

Pe 9-15

la 10-13

(muina aikoina sovitusti!)

 

Tavaroiden toimitus postitse:

Postitamme tavaroita mikäli se vain on mahdollista; isot huonekalut ja vaikeasti pakattavat (esim. kattokruunut) täytyy noutaa kaupalta. Noudosta voidaan sopia joustavasti! Postitettavien kohdalla maksat tavarat ensin tilillemme, ja kun maksu näkyy, viemme paketin postiin. Emme toimita postiennakolla.

 

Ostamme ja myymme kaikenlaista vanhaa tavaraa; kodinirtainta, keittiötavaraa, huonekaluja, autotallitavaraa, yms. yms. Tyhjennämme ja ostamme myös kuolinpesiä ja muita isoja eriä Lammilta ja lähialueelta. Otamme lahjoituksena vastaan monenlaista käyttökelpoista, siistiä ja ehjää tavaraa. Soita ja kysy lisää mikäli sinulla on tavaraa josta haluat päästä eroon.


Katso myös: Facebook jonne päivittelemme ahkerasti uutta tavaraa!

We buy and sell antiques and vintage items. If you see anything interesting here on our website, please contact us with e-mail or by telephone.